F-Secure


fsecure_logo

Kotimaista tietoturvaa PC- ja MAC-tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille.


SAFE

F‑Secure SAFE on luotu suojaamaan sinua netissä, sillä haluamme, että voit nauttia elämästäsi ilman turhia murheita. F‑Secure SAFE varmistaa, että voit huoletta selata Internetiä, tehdä verkko-ostoksia, katsella videoita, kuunnella musiikkia ja pitää yhteyttä perheeseesi. Palkittu tietoturva pitää sinut ja läheisesi turvassa kaikilla laitteilla, missä ja milloin tahansa.

Tärkeimmät ominaisuudet, jotka suojaavat sinua: Virustentorjunta, Selaus- ja verkkopankkisuojaus, verkkosuojaus ja perheen suojaus.

F‑Secure SAFE on ainoa suojaus, jonka tarvitset. Kun sinulla on F‑Secure SAFE, et tarvitse enää erillisiä tieto­turva­tuotteita kannettavallesi, äly­puhelimellesi ja tabletillesi, vaan voit suojata kaikki laitteesi yhdellä palvelulla. Helppokäyttöinen. Tehokas. Luotettava.

Osta F-Secure SAFE

safebox_mini_3dev safebox_mini_5devsafebox_mini_7dev

Käytä alennuskoodia ”eservice15”, niin saat 15% alennuksen tuotteesta !


FREEDOME VPN

Suojaa yksityisyytesi ja katso maarajoitettua sisältöä. Freedome tarjoaa kehittyneintä yksityisyydensuojaa yhdellä napin painalluksella.

Nämä ominaisuudet napinpainalluksella: Suojattu ja yksityinen, pääsy estettyihin sisältöihin, Wi-Fi-suojaus ja turvallista surffailua.

Seuraajat, mainostajat tai edes tele­operaattorisi eivät näe, mitä teet verkossa. IP-osoitteesi on piilossa myös sivustoilta, joilla vierailet. Katso maarajoitettua sisältöä muuttamalla virtuaalista sijaintiasi ja unohda ”sisältö ei ole käytettävissä maassasi” ‑tyyppiset ilmoitukset. Suojaamattomissa julkisissa Wi‑Fi-verkoissa ulkopuolisten on helppo päästä käsiksi tietoihisi. Freedome suojaa sinut myös avoimissa Wi‑Fi-verkoissa. Vain yhdellä napin painalluksella Freedome luo sinulle oman yksityisen verkon torjuen haitalliset sovellukset ja verkkosivut.

Osta F-Secure Freedome

freebox_mini_1dev freebox_mini_3dev freebox_mini_5dev freebox_mini_7dev

Käytä alennuskoodia ”eservice15”, niin saat 15% alennuksen tuotteesta !